Saleuri cu sunca si cascaval

Printeaza

Saleuri cu sunca si cascaval dn: cascaval, sunca de praga, ou, unt, faina, ulei, otet, apa, sare.

Ingrediente:Saleuri_cu_sunca_si_cascaval

  • 150 g cascaval sau mozzarella
  • 200 g sunca de praga
  • 1 ou

pentru aluat:

  • 200 g unt
  • 11 linguri de faina
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingura de otet
  • 1 cescuta de apa rece
  • sare

 

Mod de preparare:

Freacă untul cu trei linguri de făină. împarte compoziţia în trei. Frământă restul de făină cu uleiul, oţetul, apă şi sare.

Lasă să se odihnească. întinde o foaie pătrată şi adaugă una din cele trei părţi de unt frecat.

Impătureşte-o şi las-o la frigider 30 de minute. Intinde aluatul şi acoperă-l cu a doua parte de unt, dă-l din nou la rece 30 de minute, apoi repetă cu ultima parte de unt. Intinde două foi. Presară cubuleţe de şuncă şi caşcaval ras.

Acoperă cu cealaltă foaie şi presează cu sucitorul. Taie fâşii, răsuceşte-le şi aşază-le în tava tapetată cu hârtie de copt.

Unge-le cu ou şi coace-le 20 de minute.

Saleuri cu sunca si cascaval

Saleuri_cu_sunca_si_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.