Curcan cu sos de vin

Printeaza

Curcan cu sos de vin din: file de piept de curcan, capsuni, vin rosu, otet balsamic, sare, piper, miere, ulei de masline.

Ingrediente:Curcan_cu_sos_de_vin

  • 250 g file de piept de curcan
  • 250 g capsuni
  • 1 pahar de vin rosu
  • 1-2 linguri otet balsamic
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Speli pieptul de curcan si il tai in felii pe care le presari cu sare si piper. Le calesti in uleiul de masline, la foc mic spre mediu, pe ambele parti, dupa care torni otetul balsamic, mierea si vinul rosu. Lasi sa fiarba la foe mic, timp de 5-7 minute, pana scade sosul.

Speli capsunile, le cureti de codite, le tai in jumatati si le adaugi in vas, peste bucatile de carne. Nu Iasi fructele pe foe prea mult, ca sa nu se distruga vitaminele.

Stingi focul si lasi vasul acoperit pentru 10 minute, pentru ca sosul sa capete aroma placuta a capsunilor bine coapte.

Servesti preparatul imediat. Garnistesti cu cateva frunze de spanac.

Curcan cu sos de vin

Curcan_cu_sos_de_vin

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.