Portofele de peşte cu fasole verde

Printeaza

Portofele de peşte cu fasole verde: file de peste, cascaval, fasole verde, faina, oua, pesmet, lamaie, ulei, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente: Portofele_de_peste_cu_fasole_verde.png

  • 600 g file de peşte
  • 100 g caşcaval ras
  • 400 g fasole verde
  • 100 g făină
  • 2 ouă
  • 150 g pesmet
  • 1 lămâie
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Speli fileurile de cod, le tai în patru bucăţişi le scurgi bine.

Amesteci caşcavalul ras cu fasolea verde (decongelată sau din conservă), tăiată bucăţele şi pătrunjelul tocat foarte fin.

Umpli fileurile cu amestecul de fasole, condimentezi cu sare şi piper şi storci zeama de lămâie pe deasupra.

Rulezi şi prinzi cu o scobitoare.

Baţi ouăle cu făina, ca pentru om­letă şi dai peştele prin ou, apoi prin pesmet şi prăjeşti în uleiul încins.

Serveşti peştele cu garnitură de legume fierte.

Portofele de peşte cu fasole verde

Portofele_de_peste_cu_fasole_verde.png

Poftă bună!

 

 

 

 


poate iti place si:

Portofele picante

Portofele cu fructe proaspete

Portofele cu fructe proaspete din: foietaj, fructe, ou. Ingrediente: 450 g foietaj congelat 300 g fructe proaspete amestecate (de ex. căpşuni, zmeură, coacăze, pere, kiwi, piersici) 1 albuş de ou   Mod de preparare: Se lasă foietajul la decongelat. Se aleg fructele, se curăţă de coajă (în funcţie de soi) şi se taie cubuleţe, respectiv […]

 

Portofele_umplute

Portofele umplute

Portofele umplute din: cuscus, supa, piept de pui, faina, lapte, drojdie, ulei, zahar. Ingrediente: 1 ceşcuţă de cuşcuş  1 ceşcuţă cu supă de pui sau legume 1 piept de pui afumat Pentru aluat: 300 g făină  200 ml lapte  20 g drojdie  60 ml ulei 1 linguriţă cu zahăr   Mod de preparare: Dizolvă drojdia […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.