Rulada cu carnati si ardei iute

Printeaza

Rulada cu carnati si ardei iute din: carnati, pasta de ardei iute, ardei iute, ceapa verde, coriandru, coaja si zeama de limeta, fasole, aluat de foitaj, ou, oregano, ketchup, salata verde.

Ingrediente:Rulada_cu_carnati_si_ardei_iute

  • 450g carne de carnati
  • 1 lingura cu varf pasta de ardei iute
  • 1 ardei iute verde, tocat
  • 4 cepe verzi, tocate
  • 1 legatura de coriandru, tocat
  • coaja rasa si zeama de la 1 limeta
  • 1 conserva de 400g de fasole
  • 375g aluat de foitaj
  • 1 ou, batut
  • 1 varf de oregano uscat, ketchup si salata verde, pentru servit

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C si pune in el o tava subţire, pentru a se incalzi. Combină carnea de carnati cu pasta de ardei iute, ardeiul iute tocat, ceapa, coriandrul, coaja rasa si zeama de lime, putina sare si piper, inainte de a zdrobi in acest amestec si fasolea.

Desfasoara foitajul pe o bucata de hartie de copt, cu partea cea mai lunga indreptata inspre tine si intinde amestecul de carne in centrul foitajului. Masoara 1 cm in jurul umpluturii, apoi taie marginile foitajului, usor pe diagonala, in fasii cu grosimea de 1,5cm.

Impatureste-le peste umplutura, trebuie sa se intalneasca la suprafata. Foloseste ultimele fasii pentru a sigila capetele. Unge totul cu oul bătut si presara deasupra oregano.

Ajutandu-te de hartia de copt, ridica foitajul umplut si transfera-l in tava fierbinte. Da-l la cuptor 40 de minute, pana devine auriu si se patrunde. Serveste rulada astfel obtinuta cu ketchup si salata verde.

Rulada cu carnati si ardei iute

Rulada_cu_carnati_si_ardei_iute

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.