Bors de dovlecei cu rosii

Printeaza

Bors de dovlecei cu rosii din: apa, bors, dovlecei, ceapa, morcov, radacina patrunjel, rosii, suc de rosii, unt, faina, patrunjel verde, marar, leustean, sare, smantana. fara poza

Ingrediente:Bors de dovlecei cu rosii

  • 1 l apa
  • 1 l bors
  • 4 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 4 rosii sau 1 cana suc de rosii
  • 1 lingurita unt
  • 1/4 lingurita faina
  • patrunjel verde
  • marar
  • leustean
  • sare
  • 4 linguri smantana

Mod de preparare:

Fierbi in apa ceapa tocata marunt cu morcovul, patrunjelul radacina, toate curatate si taiate subtiri. Dupa ce a fiert zarzavatul, adaugi borsul clocotit separat, dovleceii curatati si taiati cuburi, sarea, verdeata tocata fin si rosiile fierte separat si strecurate sau o cana cu suc de rosii.

Lasi totul sa fiarbă la foc potrivit, pana cand dovleceii sunt aproape gata. Adaugi faina usor prajita in unt si lasi sa mai dea 2-3 clocote. Servesti borsul imediat, dres cu smantana.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.