Rulada de spanac cu umplutura de branza
PrinteazaRulada de spanac cu umplutura de branza din: spanac, oua, cascaval, faina, praf de copt, sare, branza de vaci, usturoi, smantana, sunca.
- pentru aluatul de spanac:
- 400 g spanac
- 5 oua
- 50 g cascaval
- 3 linguri faina
- un varf de cutit praf de copt
- un praf sare
pentru umplutura de branza:
- 150 g branza de vaci
- 3 catei de usturoi
- 2 linguri smantana
- un pic de sare
- 200 g sunca
Mod de preparare:
Se fierbe spanacul, apoi se scurge. Ouăle se bat bine, se adaugă sarea, praful de copt si făina. Se amestecă si se adaugă spanacul tocat.
Se pune amestecul în tava tapetată cu hârtie de copt si se coace 10-12 minute. Se scoate pe o hârtie de copt tapetată cu caşcaval ras.
Se amestecă brânza cu smân-tână, sarea, usturoiul, iar şunca se taie. Se tapetează întâi aluatul cu şunca, se pune crema de brânză si se rulează aluatul în hârtie. Se lasă la răcit până a doua zi.
Rulada de spanac cu umplutura de branza
Pofta buna!