Ochiuri in smantană

Printeaza

Ochiuri in smantană

Ingrediente:

  • 200 g smantana
  • 4 oua
  • sare

 

Mod de preparare:

Ochiuri in smantană: Pui o tigaie pe aragaz, torni smantana si lasi sa se infierbante. Cand face basicute spargi ouale.

Procedezi la fel ca la ochiuri normale, pe care le acoperi din cand in cand cu ulei, numai ca in acest caz le vei acoperi cu smantana.

Cand sunt facute, le scoti usor cu o paleta si le presari cu sare. Unii mai pun si sare si piper, dar e buna si fara piper.

 

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.