Inghetata de capsuni

Printeaza

Inghetata de capsuni

Ingrediente:Inghetata de capsuni

  • 400 g căpşuni
  • 250 g zahăr
  • 1 lămiie
  • 1 l apă

 

Mod de preparare:

Alegem căpşuni coapte, le dăm prin sită. Topim zahărul cu 1/2 1 apă într-un vas, pe masa de bucătărie.

Cînd se to peşte zahărul, adăugăm, tot pe masă, piu­reul de căpşuni, zeama de lămîie, ames­tecăm bine şi turnăm compoziţia în şer­betieră.

Apoi procedăm ca la celelalte îngheţate.Ţinem maşina la rece. Servim înghe­ţata în cupe sau în pahare, cu frişcă bă­tută cu zahăr.

Se poate pune în bombă sau în formă de parfeuri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.