Rosii umplute cu branza de vaci sau urda din: rosii, branza de vaci sau urda, gris, smantana, ou, marar, sare, smantana sau iaurt. Ingrediente: 5-6 roşii tari, proaspete 500 g brânză de vaci sau urdă o lingură griş 2 linguri smântână un ou mărar verde sare 100 ml smântână sau iaurt Mod de preparare: […]
Bilute din urda cu sos de rosii
PrinteazaBilute din urda cu sos de rosii din: urda, oua, piper macinat, faina, cascaval ras, sare, sos de rosii, patrunjel, marar.
- 3 cesti urda proaspata
- 2 oua
- 1/2 lingurita piper macinat
- 1/2 cana faina
- 100 g cascaval ras
- sare
- sos de rosii
- patrunjel
- marar
Mod de preparare:
Amesteci bine urda cu ouale, cascavalul ras, piperul si sarea.
Adaugi faina, amesteci iar si formezi bilute, pe care le pui la fiert in apa clocotita cu sare, timp de maximum 10 minute.
Le servesti calde, cu sosul de rosii gata preparat sau realizat din 2-3 rosii bine coapte, date pe razatoare si fierte, presarate cu verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Tarta cu rosii cherry si leurda
Tarta cu rosii cherry si leurda din: faina, unt, ou, iaurt, ierburi aromate, sare de mare, rosii cherry, branza de oi, curpeni, ou, leurda, seminte de amaranth, seminte de negrilica. Ingrediente: 200 g făină 70 g unt 1 ou 50 g iaurt 1 linguriţă amestec de ierburi aromate (oregano, cimbru, busuioc) sare de mare Umplutură: […]
Pofta buna!