Cepe imbracate in sunca
PrinteazaCepe imbracate in sunca din: ceapa, cascaval, sunca afumata, smantana, usturoi, sare, piper, rozmarin. fara poza
- 6 cepe
- 150 g cascaval
- 6 felii sunca afumata
- 5-6 linguri smantana
- 1 catel de usturoi
- sare
- piper
- rozmarin
Mod de preparare:
Cepele curatate le speli si le fierbi in apa cu sare, timp de 10 minute. Dupa ce s-au racit putin, le scoti miezul pe care il toci marunt si il calesti cu usturoiul pisat si rozmarinul tocat. Adaugi smantana si 4 linguri cascaval ras si lasi amestecul pe foc pana se leaga.
Cu acest amestec umpli cepele si le infasori pe fiecare in felii de sunca, pe care le fixezi cu scobitori. Cepele astfel preparate le pui intr-o tigaie unsa, pe care o dai la cuptor pentru 20 de minute. Cu cateva minute inainte de a scoate vasul din cuptor, presari cascavalul ramas peste cepele infasurate.
Pofta buna!