Costite de porc la gratar cu miere si ghimbir
PrinteazaCostite de porc la gratar cu miere si ghimbir din: sos de soia, miere, piper, sare, zahar, ghimbir, coaste de porc, sos de peste.
Ingrediente:
- 2 linguri sos de soia
- 2 linguri miere
- 1 lingura piper
- 1 lingura sare
- 1 lingura zahar
- 60g ghimbir tocat
- 6 catei usturoi tocati
- 1.2 kg coaste de porc taiate in 7-8 bucati
- 2 linguri sos de peste
Mod de preparare:
Amesteca ghimbirul cu usturoiul, zaharul, sarea si piperul intr-un robot de bucatarie si paseaza-l.
Adauga mierea, sosul de soia si sosul de peste si unge cu acest amestec coastele de porc(asezate intr-o tava), pe ambele parti.
Acopera cu folie de pastic si pune la rece timp de 4 ore.
Incinge gratarul. Unge cu marinada scursa in tava coastele de porc si aseaza-le pe gratar.
Rumeneste-le cate 8 minute pe fiecare parte. apoi acoepra gratarul cu un capac si mai lasa-le cate 8 minute pe fiecare parte.
Scoate coastele pe un tocator si taie-le pe fiecare in parte.
Costite de porc la gratar cu miere si ghimbir
Pofta buna!