Salata de cuscus cu rosii si castravete
PrinteazaSalata de cuscus cu rosii si castravete din: cuscus, rosii, castravete, patrunjel, suc de lamaie, ulei, sare.
- o cutie mica cuscus
- 10 rosii cherry
- un castravete de sera
- patrunjel
- sucul unei lamai
- 2 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
Se prepară cuscusul asa cum scrie pe pachet si se lasă să se răcească în totalitate. Se spală castravetele, se curăţă apoi se coajă, după care se taie rondele sau cubulete, în funcţie de preferinţe. Roşiile se spală bine, după care se taie rondele sau după cum doriţi.
Important este să fie bucăţi mici. Se amestecă legumele apoi cu cuscusul răcorit. Se potriveşte salata de sare. Si se pune un amestec de ulei şi suc de lămâie. Se dă la rece pentru o oră si se serveşte cu pătrunjel.
Pofta buna!