Pulpe de pui cu condimente

Printeaza

Pulpe de pui cu condimente din: ulei de masline, ceapa verde, sare, turmeric, scortisoara, ghimbir, seminte de coriandru, ceapa rosie, pulpe de pui, coriandru.

Ingrediente:Pulpe_de_pui_cu_condimente

  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cepe verzi tocate
  • 1 lingurita sare
  • 1/4 lingurita turmeric
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita ghimbir pudra
  • 1 lingurita seminte coriandru
  • 1/2 lingurita chimion
  • 1 ceapa rosie feliata subtire
  • 2 pulpe de pui taiate in jumatate
  • 1/2 legatura coriandru tocat

 

Mod de preparare:
Marunteste semintele de coriandru si chimionul intr-un mojar. Intr-un bol mare amesteca pulpele de pui cu sarea, uleiul, un strop de apa si restul condimentelor, asfel incat sa imbraci carnea cu acestea. Acopera bolul si lasa la marinat, in frigider, peste noapte sau cel putin o ora.

Incinge cuptorul la 190C. Aseaza ceapa rosie pe baza unei tavi de copt. Aseaza deasupra ei pulpele de pui. Coace timp de 30-35 minute. Scoate pulpele si presara deasupra lor ceapa verde si coriandru.

Pulpe de pui cu condimente

Pulpe_de_pui_cu_condimente

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.