Linte cu garam masala si castraveciori murati

Printeaza

Linte cu garam masala si castraveciori murati din: linte rosie, supa de legume, garam masala, albusuri fierte, ulei de masline, castraveciori murati, seminte de dovleac, sare, otet de mere.

Ingrediente: Linte_cu_garam_masala_si_castraveciori_murati

  • 160 g linte rosie
  • 600 ml supa de legume
  • 1 linguria garam masala
  • 200 g albusuri fierte
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 g castraveciori murati
  • 4 linguri seminte de dovleac
  • sare
  • otet de mere

Mod de preparare:

Lintea rosie se acopera cu supa de legume. Se adauga Garam Masala si ulei si se fierb impreuna pana ce se inmoaie lintea (cca 10 minute.). Apoi se inglobeaza albusurile tocate si se adauga sare si otet.
Se prajesc semintele de dovleac intr-o tigaie si se presara peste linte. Se servesc alaturi castraveciorii taiati marunt.

Linte cu garam masala si castraveciori murati

Linte_cu_garam_masala_si_castraveciori_murati

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.