Supă de perişoare de branză din: branza de vaci, gris, ou, unt, smantana, faina, marar, sare, piper si lamaie.
Ingrediente:
150 g brânză de vaci
2 linguri griş
1 ou
2 linguri unt
200 g smântână
1 lingură făină
1 legătură mărar
sare
piper
1 lămâie
Mod de preparare:
Freci gălbenuşul cu 1 lingură de unt, adaugi pe rând mărarul tocat, sarea, brânza de vaci şi grisul.
La sfârşit încorporezi albuşul bătut spumă şi laşi compoziţia deoparte.
Topeşti în oala în care fierbi supa untul rămas, rumeneşti făina, le dai deoparte şi stingi cu 300 ml apă rece amestecând repede.
Mai torni 500 ml apă rece, potriveşti gustul de sare şi piper, presari mărarul tocat şi pui din nou totul pe foc mic.
Când zeama clocoteşte, pui perişoarele de brânză una câte una şi le laşi să fiarbă până se ridică deasupra.
După ce au fiert, dai supa deoparte, o dregi cu smântână, presari verdeaţa tăiată şi dacă îi place copilului tău mai acră îi adaugi puţină zeamă de lămâie.
Supa cu perisoare de vita si pui din: vita, pui, os cu maduva, oua, branza, paine, pesmet, usturoi, ceapa, telina, morcov, rosii, sare, piper, patrunjel, marar. Ingrediente: 450 g carne tocată de vită 350 g carne de pui tocată 1 os cu măduvă 2 ouă 100 g brânză, rasă 60 g pâine înmuiată în lapte […]
Supa de rosii cu carne din: carne de vita, ceapa, usturoi, suc de rosii, paste, ulei, sare, piper. Ingrediente: 300 g carne tocată de vită o ceapă 3 căţei usturoi 800 ml suc de roşii 600 ml supă de vită 100 g brânză topită 125 g paste 2 linguri ulei 2 fire ceapă verde sare […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.