Prajitura dulce acrisoara

Printeaza

Prajitura dulce acrisoara din: tije de rubarba, capsune, miere, oua, zahar, faina, unt, praf de copt.

Ingrediente:Prajitura_dulce_acrisoara

  • 2 tije de rubarba
  • 250 g capsune

pentru aluat:

  • 150 g miere
  • 3 oua
  • 50 g zahar
  • 250 g faina
  • 130 g unt
  • un plic praf de copt

 

Mod de preparare:

Untul se taie şi se topeşte la foc mic. Ouăle se freacă cu zahărul şi mierea, se adaugă făina, praful de copt şi untul topit. In aluat se pun tijele de rubarbă curăţate şi tăiate şi apoi căpşunele trecute prin făină.

Se toarnă amestecul în tava de copt, se coace 45 de minute şi apoi 15 minute acoperită cu o folie de aluminiu. Se lasă să se răcească în tavă şi apoi se taie.

Prajitura dulce acrisoara

Prajitura_dulce_acrisoara

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.