Minitarte cu capsune

Printeaza

Minitarte cu capsune din: oua, zahar, unt, faina, sare, praf de copt, capsune, gem de capsune.

Ingrediente:Minitarte_cu_capsune

pentru aluat:

  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 200 g unt
  • 400 g faina
  • un praf sare
  • un plic praf de copt

pentru umplutura:

  • 250 g capsune
  • un borcan mic gem de capsune

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se bat ouăle cu zahărul, apoi se adaugă untul moale, făina şi praful de copt. Se obţine un aluat elastic care se lasă 30 de minute la rece. Se scoate aluatul şi se repartizează în formele de tarte. în fiecare dintre acestea se pune gemul.

Căpsunele se spală, se curăţă şi apoi se taie felii care se pun peste gem. Se dau la cuptor pentru 15 minute şi se aduc la masă după ce s-au răcit.

Minitarte cu capsune

Minitarte_cu_capsune

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.