Conopidă cu sos de roşii si verdeata

Printeaza

Conopidă cu sos de roşii

Ingrediente:Conopidă cu sos de roşii si verdeata

  • 1 conopidă
  • 1 cană de suc de roşii
  • 100 g caşcaval
  • 2 linguri de unt
  • sare
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Desfaci conopida în bucheţele, o speli bine şi o fierbi in apa cu sare. Cand este fiartă o scurgi, o sărezi şi o pui într-o cratiţă unsă cu unt.

Torni peste conopdă sucul de roşii, razi şi caşcavalul şi o dai la cuptor pentru o jumă­tate de oră. Când e gata presari şi pătrunjelul tocat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.