Clatite de dovlecei cu smantana si ceapa verde

Printeaza

Clatite de dovlecei cu smantana si ceapa verde din: dovlecei, faina, oua, smantna, marar, sare, smantana, ceapa verde.

Ingrediente:Clatite_de_dovlecei_cu_smantana_si_ceapa_verde

  • 4 dovlecei
  • 2 linguri faina
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • o legatura marar
  • sare

pentru servit:

  • smantana
  • ceapa verde

 

Mod de preparare:

Se spală dovleceii, se trec prin răzătoarea cu ochiuri mari si se presară cu sare. Se lasă aşa 10 minute. Apoi, se presează bine dovleceii, se amestecă bine cu ouăle, făina, smântâ-nă şi mărarul fin tocat.

Se amestecă bine si se prăjesc asemenea clătitelor în tigaie, cu foarte puţin ulei. Se scot pe şervete de hârtie si se aduc la masă cu ceapă verde si smântână.

Clatite de dovlecei cu smantana si ceapa verde

Clatite_de_dovlecei_cu_smantana_si_ceapa_verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.