Vinete umplute cu ceapă

Printeaza

 

Ingrediente:Vinete umplute cu ceapă

  • 4 vinete lunguieţe
  • 2 cepe
  • 1 legătură pătrunjel şi mărar verde
  • 2 roşii
  • piper
  • sare
  • 4-5 linguri ulei

Mod de preparare:

Speli vinetele, le tai în două pe lungime şi le scoţi miezul. Toci ceapa, o căleşti în 3-4 linguri ulei, o amesteci apoi cu miezul de vinete tocat şi pui sare şi piper după gust.

Cu această com­poziţie umpli jumătăţile de vinete şi le aşezi într-o tavă sau vas care merge la cuptor, uns cu ulei.

Pe fiecare vânătă aşezi câte o jumătate de roşie curăţată de pieliţe şi seminţe, presari verdeaţa tocată şi introduci vasul în cuptor pentru 45 de minute. Sunt mai bune reci!

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.