Biscuiti deliciosi cu crema de ciocolata
PrinteazaBiscuiti deliciosi cu crema de ciocolata din: unt, zahar, galbenusuri, faina, praf de copt, cacao, ciocolata. fara poza
- 140 g unt
- 140 g zahar
- 2 galbenusuri
- 255 g faina
- 1 praf de copt
- 30 g cacao pudra
- 30 patratele de ciocolata (cu lapte, alba sau simpla)
Mod de preparare:
Ungeti o foaie mare de pergament. Frecati untul cu zaharul pana se albeste compozitia. Adaugati si bateti galbenusurile in amestecul respectiv, apoi turnati faina, praful de copt si pudra de cacao, pentru a obtine un aluat. Rasuciti si framantati, apoi puneti in frigider pentru un timp. Incalziti cuptorul la 190°C.
Pe o suprafata presarata cu putina faina, intindeti cu facaletul cam o treime din cantitatea de aluat, apoi decupati aproximativ 30 de cercuri cu forma de 4 cm.
Raspanditi pe hartia pergament si puneti cate un patratel de ciocolata in mijlocul fiecaruia. Apoi intindeti cu facaletul si restul aluatului Taiati acelasi numar de cercuri, de data aceasta cu forma de 5 cm si puneti deasupra primelor cercuri decupate (cele cu ciocolata), apasand usor de jur imprejur pentru a lipi marginile, astfel incat sa nu iasa ciocolata.
Coaceti timp de 10 minute in cuptorul preincalzit si mancati fierbinti sau reci.
Pofta buna!