Ingheţată de căpşuni cu dulceaţă de trandafiri

Printeaza

Ingheţată de căpşuni cu dulceaţă de trandafiri din: iaurt gras, smantana, zahar pudra, capsuni, dulceata de trandafiri.

Ingrediente:Inghetata_de_capsuni_cu_dulceata_de_trandafiri

  • 300 g iaurt gras
  • 250 g smantana
  • 150 g zahar pudra
  • 200 g capsuni
  • 200 g dulceata de trandafiri

 

Mod de preparare:

Speli căpşunile, le cureţi şi le zdrobeşti, după care le mixezi împreună cu iaurtul, zahărul şi smântână. In tăviţele speciale pentru îngheţată sau în caserole de plastic, torni compoziţia şi le introduci în congelator.

Din 30 în 30 de minute, scoţi vasul şi amesteci compoziţia. După cel puţin 3 ore, scoţi îngheţata şi o ser-veşti cu un topping de dulceaţă de trandafiri.

Ingheţată de căpşuni cu dulceaţă de trandafiri

Inghetata_de_capsuni_cu_dulceata_de_trandafiri

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.