Friganele cu mango din: oua, urda, zahar, vanilie, paine, mango. Ingrediente: 3 oua 200 g urdă 50 g zahăr pudră 1 linguriţă esenţă de vanilie paine 50 g mango Mod de preparare: Combină 200 g urdă cu 50 g zahăr pudră şi 1 linguriţă esenţă de vanilie. Bate uşor 3 ouă şi apoi înmoaie […]
Reteta zilei: French toast – Friganele
PrinteazaFrench toast – Friganele din: oua, lapte, suc de portocale, coaja de portocale, zahar, esenta de vanilie, scortisoara, paine, unt, sirop de artar.
Ingrediente:
- 4 oua
- 1 cana de lapte
- 1/4 ceasca de suc de portocale
- 1 lingura de coaja de portocala
- 1 lingura de zahar
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 1/4 lingurita de scortisoara
- 8 felii de paine veche de 1 zi
- unt nesarat
- sirop de artar, incalzit
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 90C. Se pune o foaie de copt intr-o tava.
Intr-un castron mare, amestecati impreuna oua, lapte, suc de portocale, coaja de portocala, zahar, esenta de vanilie si scortisoara.
Inmuiati feliile de paine in amestecul de ou timp de 1-2 minute.
Incalziti 1 lingura de unt intr-o tigaie mare la foc mediu, se adauga feliile de paine inmuiate in tigaie si se prajeste timp de 2-3 minute pe fiecare parte pana se rumeneste.
Puneti painea prajita pe foaia de copt si pastrati calda pana la servirea micului-dejun. Serviti micul-dejun, dupa preferinta, cu painea stropita cu sirop de artar.
French toast – Friganele
Pofta buna!
Friganele cu branza de capra din: oua, urda, zahar, vanilie, paine. Ingrediente: 3-4 oua 250 g branza de capra 50 g zahăr pudră 1 linguriţă esenţă de vanilie paine Mod de preparare: Amesteca branza cu zahărul pudră şi 1 linguriţă esenţă de vanilie. Bate uşor 3 ouă şi apoi înmoaie 4 felii de pâine albă. Porţionează […]
Pofta buna!