Paine deliciu I

Printeaza

Paine deliciu

 

Ingrediente:

  • 2 cani migdale inmuiate peste noapte
  • 1 cana seminte crude floarea soarelui
  • 1 cana faina in
  • 2 morcovi
  • 1 mar
  • 1 cana stafide
  • 5 curmale inmuiate in 1/2 cana apa
  • 1 lg scortisoara

 

Mod de preparare:

Faina de in se face in rasnita cu usurinta. Ingredientele uscate se pun in robot prima data, se scot si se adauga restul.

Toate se amesteca si se aseaza in dehidrator intr-un strat de aproximativ 2, 3 cm.

Se dehidrateaza pentru 4-6 h pana se usuca putin, dar nu de tot. Painea aceasta trebuie sa fie moale.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.