Bors de sfecla rosie cu verdeturi de primavara

Printeaza

 

Ingrediente:Bors de sfecla rosie cu verdeturi de primavara

  • 1 sfecla rosie
  • 1 radacina telina
  • 1 morcov
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 2-3 linguri leustean uscat
  • putin chimen macinat
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 500 ml bors
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • apa pana se umple vasul

 

Mod de preparare:

Radacinoasele se toaca marunt sau se dau pe razatoare. Se adauga toate cele si se lasa supa obtinuta sa se odihneasca la temperatura camerei cateva ore, de preferat vreo 7-8 ore ca sa aiba timp toate aromele sa se imprieteneasca unele cu altele.

Borsul se poate inlocui cu cateva linguri de otet de mere sau cu zeama de varza.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.