Reteta zilei: Burgeri de fasole neagra

Printeaza

Burgeri de fasole neagra din: fasole neagra, eapa, morcovi, ardei rosu, seminte de dovleac, usturoi, chimen, sare, sos iute, ou, pesmet, chifle, ardei iute, ceapa rosie, dressing de maioneza, varza, maioneza.

 

Ingrediente burgeri:

  • 1 cutie mare de fasole neagra, clatita si scursa
  • 1/2 ceapa, tocata
  • 2 morcovi, tocati
  • 1/2 ardei rosu, cuburi
  • 1/2 ceasca seminte de dovleac
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 1 lingura de chimen
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 lingurita de sos iute
  • 1 ou
  • 1/2 cana pesmet
  • chifle
  • topping-uri: ardei iute, ceapa rosie,dressing de maioneza, varza

dressing:

  • 1 lingura de ardei iute in sos adobo
  • 3 linguri de maioneza

 

Mod de preparare:

Puneti boabele intr-o tava si coaceti la 170C timp de 20 minute.

Se amesteca impreuna ingredientele pentru dressing si se pastreaza deoparte.

Intr-un castron mare, se amesteca impreună ceapa, ardei rosii, morcovi, chimen, ou, sare, usturoi si pesmet.

Adaugati fasolea. Pasati bine. Se adauga semintele de dovleac si se paseaza si acestea.

Va ungeti pe maini cu ulei si formati burgeri potriviti pe care ii asezati pe o foaie de copt intr-o tava.

Dati la frigider 2 ore.

Se incalzeste ulei intr-o tigaie si se prajesc burgerii cate 5-7 minute pe fiecare parte.

Incalziti chiflele si adaugati burgerii, apoi garnisiti cu topping-uri, dupa preferinta si serviti.

 

Burgeri de fasole neagra

 

Burgeri_de_fasole_neagra_13

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Nu am mancat niciodata asa ceva

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.