Supa de vita cu castraveti cruzi

Printeaza

Supa de vita cu castraveti cruzi din: pulpa de vita, rasol de vita, castraveti cruzi, ceapa, lapte batut, smantana, morcovi, telina, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Supa de vita cu castraveti cruzi

  • 500 g pulpa de vita
  • 1 rasol de vita
  • 300 g castraveti cruzi
  • 2 cepe medii
  • 500 ml lapte batut
  • 200 g smantana
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea tăiată cubuleţe şi rasolul se pun la fiert în 2 litri de apă.

După ce dă în clocot, se adună spuma şi se adau-gă morcovii, ţelina şi cepele (întregi), sarea şi piperul.

Supa se strecoară şi se pune la frigider 2 ore, după care se degresează şi se mută în alt vas.

Se amestecă smântână, laptele bătut şi supa, cu telul. Se adaugă carnea fiartă, castraveţii cruzi, curăţaţi de coajă şi tăiafi cubulete.

Se serveşte rece, cu pătrunjel tocat fin deasupra.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.