Orez brun cu fasole verde
PrinteazaOrez brun cu fasole verde din: orez brun, unt, ceapa, fasole verde, supa de pui, sare, piper.
- 250 g orez brun
- 100 g unt
- o capa
- 200 g fasole verde
- 300 ml supa de pui
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fasolea se pune la fiert în apă cu un praf de sare. Intre timp, în unt topit se pune la călit ceapa curătată şi tăiată mărunt şi, după ce s-a înmuiat, se pune orezul spălat în prealabil. Se lasă un minut şi apoi se adaugă supa, câte două linguri, şi se lasă la fiert.
Se procedează aşa până la terminarea supei si fierberea orezului. Se pune si fasolea fiartă şi scursă, se lasă 10 minute scuturând tigaia si potrivind gustul de sare şi piper şi se aduce la masă.
Orez brun cu fasole verde
Pofta buna!