Sufleu de mazare cu cascaval

Printeaza

Sufleu de mazare cu cascaval din: mazare, lapte, oua, cascaval, unt, sare, piper.

Ingrediente:Sufleu_de_mazare_cu_cascaval

  • 600 g mazare fina (cruda sau congelata)
  • 300 ml lapte
  • 6 oua de gaina
  • 100 g cascaval
  • 125 g unt (1/2 pachet)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierbe mazărea în apă cu sare, se strecoară şi se răceşte. Separat, se face un sos alb din: 100 g unt, făină şi lapte.

Se amestecă mazărea fiartă cu so-sul alb, se adaugă sarea, piperul, gălbenuşurile şi, la sfârşit, albuşurile bătute spumă.

Se toarnă compozitia într-o tavă unsă cu unt, se presară caşcaval ras deasupra şi se pune la cuptorul preîncălzit la 220 de grade Celsius timp de 25 de minute.

Sufleu de mazare cu cascaval

Sufleu_de_mazare_cu_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.