Salată de mazăre cu sos de maioneză cu smantană

Printeaza

Salata de mazare cu sos de maioneza cu smantana din: mazare, oua, ulei, mustar, smantana, zahar pudra si sare.

Ingrediente:

  • 300 g mazăre
  • 2 ouă
  • ulei
  • 1 lingură muştar
  • 2-3 linguri smântână
  • 1/2 linguriţă zahăr pudră
  • sare

 

Mod de preparare:

Salată de mazăre cu sos de maioneză cu smantană: Cureţi mazărea, o speli şi o fierbi în apă fierbinte cu sare.

Separat fierbi un ou, îl treci sub un jet de apă rece şi îl cureţi. Faci apoi o maioneză din gălbenuşul fiert, cel crud şi ulei, adaugi apoi muştarul, smântână, zahărul pudră şi sare după gust.

Scurgi mazărea fiartă, o amesteci cu sosul de maioneză cu smântână, decorezi salata cu frunze de pătrunjel şi o dai la frigider 1-2 ore.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.