Salata de andive cu telemea si smantana

Printeaza

Salata de andive cu telemea si smantana: andive, barnza telemea, smantana, marar verde.

Ingrediente:Salata

  • 4 andive mai mari
  • 200 g telemea desărată
  • 250 ml smântână supra smântână amestecată cu mărarul tocat mărunt(iaurt)
  • 1 legătură mărar verde

 

 

Mod de preparare:

Cureţi andivele de frunzele de deasupra şi le tai rondele. Tai telemeaua în cubuleţe.

Pui într-un castron andivele, telemeaua şi torni deasupra smantana amestecata cu mararul tocat marunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.