Tartă cu branză de vaci
PrinteazaTartă cu branză de vaci
- 4 ouă
- 4 linguri zahăr
- 4 linguri făină
- 1/2 plic praf ce copt
- sare
Ingrediente umplutură:
- 500 g brânză de vaci
- 4 linguri zahăr
- 2 linguri făină
- 2 ouă
- 1 plic zahăr vanilat
- 2 linguri zahăr pudră
Mod de preparare:
Baţi spumă albuşurile cu un praf de sare şi tot zahărul, apoi încoporezi treptat gălbenuşurile şi făina amestecată cu praful de copt. Separat, pregăteşti umplutura: amesteci brânza de vaci cu zahărul, făina, ouăle şi zahărul vanilat.
Torni aluatul într-o tavă de tartă unsă cu unt şi tapetată cu făină, pui umplutura Şi dai tarta la cuptor pentru 30 de minute. După ce s-a copt şi s-a răcit în tavă, o tai felii şi o pudrezi cu zahăr. Dacă ai poţi adăuga în compoziţie şi câteva stafide.
Tartă cu brânză de vaci
Poftă bună!