Mazare cu sos alb

Printeaza

Mazare cu sos alb

Mazare cu sos alb

Ingrediente:

  • 200 gr mazare
  • 100gr porumb
  • 1 morcov potrivit taiat feliute subtiri
  • o felie mica de telina-radacina taiata dupa modelul morcovului de mai sus
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 legatura mica marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Am pus peste balamucul multicolor, rezultat in urma amestecarii celor de mai sus, vreo 3 linguri de smantana de caju.

Timpul necesar: fix cat va ia sa taiati toate cele, pentru ca mazarea si porumbul s-au dezghetat rapid sub un jet de apa rece.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • mazare cu sos alb

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.