Paste din dovlecel crud cu sos de rosii

Printeaza

Paste din dovlecel crud cu sos de rosii

Ingrediente:Paste din dovlecel crud cu sos de rosii

  • 1 dovlecel
  • 1 rosie
  • 1-2 buc rosie uscata la soare
  • 1/2 ardei iute proaspat
  • o lingura ulei de masline presat la rece
  • un catel usturoi
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • maghiran
  • 2-3 masline fara samburi.

 

Mod de preparare:

Dovlecelul se rade lung cu o razatoare speciala sau dati pe razatoarea mare. Rosile le puneti in blender impreuna cu ardeiul iute, usturoiul, maslinele, uleiul si condimentele Mixati si servit pasta peste dovlecel.

Rosia uscata la soare da un gust foarte bun sosului mai concentrat.

Este varianta sanatoasa a bulionului.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • salata de dovlecel crud
  • salata de dovlecei crud

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.