Antricoate de vitel in sos de lamaie din: antricoate de vitel, unt, bacon, lamai, faina, alb, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 antricoate de viţel fără os 4 linguri cu unt 8 felii de bacon 2 lămâi 2-3 linguri cu fâină 1 lingură cu vin alb 1 legătură de pătrunjel sare piper alb Mod de preparare: […]
Fileu de vitel in sos de cascaval
PrinteazaFileu de vitel in sos de cascaval din: fileu de vitel, ulei de masline, sare, piper, piper cayenne, ceapa, vin alb sec, bulion de carne, smantna, gorgonzola, parmezan, fontina, zeama de lamaie, zahar, patrunejel.
- 300 g fileu de vitel
- 4 lingurite ulei de masline
- sare
- piper negru
- 1 praf piper Cayenne
- 1/2 ceapa
- 75 ml vin alb sec
- 75 ml bulion de carne
- 100 g smantana dulce
- 15 g gorgonzola
- cate 3 lingurite parmzan si fontina
- putina zeama de lamaie
- zahar
- 2 lingurite patrunjel tocat
Mod de preparare:
Fileul de viţel se taie fâşii fine, se prăjeşte, rapid In ulei.
Se condimentează cu sare, piper şi piper de Cayenne, se scoate şi se pune la cald.
Se toacă ceapa, se căleşte In grăsimea rămasă până devine sticloasă.
Se stinge cu vin, se acoperă sosul cu bulion de carne şi smântână şi se lasă să fiarbă.
Caşcavalul se incorporează la sos şi se lasă să se topească, învârtindu-se mereu.
Se gustă sosul, se lasă carnea să se încălzească în el şi se presară cu pătrunjel tocat.
Fileu de vitel in sos de cascaval
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
File de vitel in sos de vin alb
File de vitel in sos de vin alb din: file de vitel, foie gras, paine, prapur de porc, rozmarin, cimbru, sare, ceapa, usturoi, vin alb, unt, piper. Ingrediente: 1 file de viţel 200 g foie gras 100 g carne macră de viţel tocată 200 g pâine ţărănească 1 căţel de usturoi 1 prapur de porc […]
Pofta buna!