Salata rece de farfalle

Printeaza

Salata rece de farfalle din: paste farfalle, rosii cherry, mozzarella, busuioc, ton in ulei, piper, sare.

Ingrediente: Salata_rece_de_farfalle

  • 250 g paste farfalle
  • 12 rosii cherry
  • 250 g mozzarella
  • 25 frunze de busuioc proaspat
  • 1 conserva ton in ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

Fierbi pastele in apa sarata, al dente. Fierbinti, le scurgi de apa si le lasi sa se raceasca.

Cand sunt reci, le pui intr-un bol incapator, iar peste ele adaugi tonul cu tot cu uleiul din conserva, piper, rosiile taiate in patru si frunzele de busuioc rupte mai grosolan.

Apoi adaugi si mozzarella taiata cuburi, amesteci cu grija si lasi totul la frigider pentru cel putin 30 de minute, dupa care poti servi salata.

Salata rece de farfalle

Salata_rece_de_farfalle

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.