Ciorba de vitel cu fasole din: carne cu os, apa, ceapa, morcov, patrunjel, telina, fasole pastai, cartofi, rosii, marar, patrunjel, leustean, ardei, sare. Ingrediente: 1 kg carne cu os 4 I apă 1 I borş 2 cepe 1 morcov mare 1 rădăcină pătrunjel 1/2 ţelină 1 mână de fasole păstăi 3 cartofi 2 roşii proaspete […]
Ciorbă ardelenească de viţel
PrinteazaCiorbă ardelenească de viţel din: carne de vitel, zarzavat, ceapa, tarhon, bulion, pasta de gogosari, sare, smantana, oua, patrunjel, leustean.
Ingrediente:
- carne de viţel cu os
- zarzavat (morcovi, păstârnac, pătrunjel, ţelină)
- ceapă
- tarhon
- bulion
- pastă de gogoşari
- sare
- smântână şi ouă
- pătrunjel şi leuştean
Mod de preparare:
Speli bine carnea, o tai bucăţele şi o pui la fiert. între timp cureţi şi toci zarzavatul, ceapa şi verdeaţa.
După ce ai spumuit carnea, adaugi la fiert şi zarzavatul şi ceapa.
Când au fiert pe jumătate, adaugi pasta de gogoşari şi potriveşti de sare. La final, după au fiert toate, adaugi bulionul şi tarhonul.
Scoţi bucăţile de came, le dezosezi şi pui apoi carnea înapoi în oală.
Dregi ciorba cu smântână amestecată cu ouăle bătute şi presari pătrunjelul şi leuşteanul tocate.
Poftă bună!
poate iti place si:
Ciorba de vitel cu fasole
Ciorba de vitel cu macris si gulie
Ciorba de vitel cu macris si gulie din: rasol de viţel, ceapă, morcovi, patrunjel, gulie, apa, orez, macris, telina, sare, piper. Ingrediente: 1 kg rasol de viţel 1 ceapă 2 morcovi 1 pătrunjel 1 gulie 3 l apă 2 linguri orez 200 g măcriş frunze de ţelină sare piper Mod de preparare: Tai bucăţele carnea de viţel […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciorba de vitel ardeleneasca
- ciorba ardeleneasca de vitel