Cartofi noi cu costita crocanta
PrinteazaCartofi noi cu costita crocanta din: cartofi noi, costita, lapte batut, smantana, maioneza, ceapa verde, usturoi, zeama de lamaie.
- 1 kg cartofi noi
- 150 g costita taiata cuburi
- 150 ml lapte batut
- 1 1/2 linguri smantana
- 1 1/2 linguri maioneza
- 1 lingura ceapa verde si usturoi, tocate
- 1 lingurita zeama de lamaie
- 1 catel de usturoi, zdrobit
Mod de preparare:
Fierbi cartofii în apă cu sare 10 min, până când se pătrund. Prăjeşte costiţa până când devine crocantă şi lasă deoparte. Prepară vinegreta ca la fermă: într-un bol combină laptele bătut, smântână, maioneza, verdeaţa, zeama de lămâie şi usturoiul.
Adauga cartofii şi amestecă pentru a se unge uniform. Aşază cartofii pe platoul de servit şi presară costiţa şi verdeaţa rămasă.
Cartofi noi cu costita crocanta
Pofta buna!