Ficaţei de pui cu legume
PrinteazaFicaţei de pui cu legume
- 1/2 kg ficăţei
- 2 dovlecei tineri
- 3-4 morcovi
- 5-6 cartofi
- 3 roşii
- 3-4 fire de ceapă verde
- ulei
- sare
- piper
- 1 legătură pătrunjel verde
Mod de preparare:
Tai ceapa rondele subţiri, o căleşti în ulei şi când este aurie adaugi ficăţeii. După câteva minute pui cartofii tăiaţi rondele şi morcovul ras şi torni şi o ceaşcă de apă.
Dovleceii îi tai cubuleţe, îi adaugi în cratiţă şi laşi mâncarea să fiarbă.
Când toate sunt fierte, adaugi roşiile tăiate, mărunt, presari sare şi piper, mai fierbi 15-20 de minute, dai mâncarea deoparte şi presari pătrunjelul tocat.
Poftă bună!