Mancarică de legume de vară cu măsline

Printeaza

Mancarică de legume de vară cu măsline

Ingrediente:Mancarica de legume de vara cu masline

  • 2 fire ceapă verde
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi noi
  • 1 ardei gras (e bun şi capia)
  • 1 legă­tură mărar şi pătrunjel
  • 150 g măsline
  • 3-4 roşii
  • sare
  • ulei

 

 

Mod de preparare:

Intâi pui măslinele în apă să se desăreze. Apoi cureţi şi speli toate legumele, tai mărunt ceapa şi ardeiul, rondele morcovul şi cartofii şi dai pe râzătoare roşiile.

Căleşti ceapa cu ardeiul în ulei până se înmoaie, adaugi cartofii, morcovii, o cană de apă şi laşi totul să fiarbă pe foc mic.

După ce au fiert bine legumele, pui roşiile date pe râză­toare şi măslinele, potriveşti de sare şi mai fierbi mâncarea 10 minute. Când mâncarea e gata, dai cratiţa deoparte şi presari verdeaţa tocată.

Mancarică de legume de vară cu măsline

Mancarica de legume de vara cu masline

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.