Dovlecei gratinati cu rosii si branza din: dovlecei, rosii, branza, usturoi, ciuperci, marar, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
2 dovlecei
2 rosii
100 g branza rasa
3 catei de usturoi
500 g ciuperci
1 legatura marar
1-2 linguri ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Speli dovleceii şi-i tai în două. Ii scobeşti şi păstrezi miezul. Roşiile le speli, le scoţi miezul pe care-l pui deoparte, le tai feliuţe.
Zdrobeşti usturoiul, speli şi tai cea-pa mărunt, la fel procedezi şi cu ciupercile.
Căleşti ceapa, adaugi usturoiului ţii 2-3 minute. Pui pe rând ciupercile şi le laşi până când scade apa, adaugi miezul de la dovlecei şi de la roşii, potriveşti de sare şi piper, laşi 10 minute şi opreşti focul.
Speli şi tai mărarul şi-l amesteci în legume, umpli cele 4 felii de dovlecei, pui feliuţele de roşii şi presari brânza rasă.
Dovlecei gratinati cu cascaval din: dovlecei, unt, faina, marar, cascaval, oua, smantana, lapte, sare. Ingrediente: 1,5 kg dovlecei 150 g unt 60 g faina 1 lingura de marar tocat 150 g cascaval 3 oua 150 ml smantana 600 ml lapte sare Mod de preparare: Dovleceii şe curăţă de coajă şi de seminţe, se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.