Chifteluţe de mălai cu branză

Printeaza

Chifteluţe de mălai cu branză

Ingrediente:

  • 100 g mălai
  • 1 roşie
  • 3 linguri brânză sărată de vacă sau de oaie
  • pătrunjel
  • 1 ou
  • 3/2 lămâie
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Chifteluţe de mălai cu branză: Fierbi 350 ml apă, când dă în clocot pui mălaiul şi laşi să clocotească 15 minute la foc mic, apoi dai deoparte mămăli­ga şi laşi să se răcească.

Opăreşti roşia, o decojeşti, o cureţi de sâm­buri, o tai cubuleţe şi o amesteci cu 2 linguriţe ulei, pătrunjelul tocat, brânza şi oul.

Adaugi mămăliga peste compoziţia de brânză, amesteci şi pui sare, piper şi suc de lămâie după gust. Formezi apoi chifteluţe pe care le treci prin mălai şi le prăjeşti în ulei încins.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Salată de pepene verde cu feta

Salată de pepene verde cu feta – o combinație perfectă de arome proaspete și texturi contrastante, ideală pentru zilele calde de vară. Acest preparat răcoritor și sănătos îmbină dulceața pepenelui verde cu sărătura brânzei feta, creând o experiență gustativă de neuitat. Simplu de preparat și plină de nutrienți, această salată este perfectă pentru prânzuri ușoare, […]

Limonadă cu Aloe Vera

Limonadă cu Aloe Vera – Băutura Răcoritoare și Sănătoasă. Aloe vera este cunoscută pentru beneficiile sale asupra sănătății, inclusiv proprietăți antiinflamatorii și de hidratare, făcând această limonadă nu doar delicioasă, ci și benefică pentru organism.   Ingrediente: Lămâi – 4 bucăți: Lămâile sunt baza limonadei, oferind un gust proaspăt și acrișor. Gel de aloe vera […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.