Snitel imperial

Printeaza

Snitel imperial din: piept de pui, smochine, cascaval, salvie, alune de padure, oua, faina, pesmet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Snitel imperial

  • 3 buc. piept de pui
  • 100g smochine
  • 100g cascaval
  • 6 frunze de salvie
  • 50g alune de padure
  • 3 oua
  • 100g faina
  • 150g pesmet
  • 300ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui se curata de pielite, se spala si se taie in doua, astfel incat din fiecare bucata sa iasa doua portii. Bucatile obtinute se cresteaza cu un cutit bine ascutit, pentru ca ulterior sa poata fi umplute.

Se presara carnea cu sare si piper. Smochinele se taie in cubulete si se amesteca bine cu cascavalul dat pe razatoarea mare, se adauga alunele pisate, frunzele de salvie tocate marunt si un ou.

Se omogenizeaza bine si cu acest amestec se umple fiecare bucata de piept de pui, apoi se prinde pe margini cu scobitori. Se trece pieptul de pui prin faina, apoi prin ou batut si in final prin pesmet.

Se prajesc snitelele in uleiul bine incins, la foc potrivit, iar cand acestea sunt bine rumenite, pe ambele parti, se scot pe servetele absorbante.

Snitelele se servesc calde, iar ca garnitura va recomandam soté de legume.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.