Vacuta cu rosii

Printeaza

Vacuta cu rosii din: muschi de vita, unt, usturoi, patrunjel, oregano, bulion, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 4 felii groase de muschi de vita
  • 2 linguri unt
  • 2 catei de usturoi
  • 1 leg. patrunjel verde
  • 1 lingura oregano
  • 500g rosii în bulion
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Vacuta cu rosii: condimenteaza carnea cu sare si piper si se lasa 1 ora la marinat. topeste untul într-o tigaie si se rumeneste carnea pe ambele parti. Separat, se amesteca rosiile cu usturoiul pisat, patrunjelul si oregano.

toarna acest amestec peste carne si se lasa sa fiarba 25-30 de minute la foc mic. poate pune si la cuptor, 20-25 de minute, dar atunci carnea trebuie sa fie în întregime acoperita de sos.

serveste cu cartofi natur sau orez si salate de legume proaspete.

 

Pofta buna!

 

 

 

Fructe de Mare în Sos Aromatic de Usturoi

Fructe de Mare în Sos Aromatic de Usturoi. Fructele de mare în sos de usturoi constituie un preparat sofisticat și plin de arome, ideal pentru a impresiona la orice cină festivă sau întâlnire importantă. Ușor de preparat și delicios, acest fel de mâncare combină prospețimea fructelor de mare cu intensitatea usturoiului, creând un echilibru gustativ […]

Cataplasmă cu argilă pentru dureri reumatice

Cataplasmă cu argilă pentru dureri reumatice – Remediul Natural Ideal pentru Durerile Reumatice: Rețetă și Mod de Aplicare. Este una dintre cele mai eficiente soluții naturale pentru ameliorarea durerilor reumatice și inflamatorii. Argila, cunoscută pentru proprietățile sale detoxifiante, antiinflamatorii și de stimulare a circulației sanguine, poate aduce alinare în cazul durerilor articulare și musculare cauzate […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.