Tochitură cu carnaţi

Printeaza

Tochitură cu carnaţi

Tochitură cu carnaţi

Ingrediente:

  • 500 g muşchi de porc
  • 300 g cârnaţi picanţi
  • 300 g ficat de porc
  • 300 g rinichi de porc
  • 250 g costiţă afumată
  • 200 ml suc de roşii
  • 4 roşii
  • 100 ml vin alb
  • o ceapă
  • 200 ml ulei
  • cimbru
  • 3 căţei de usturoi
  • sare, piper
  • pătrunjel
  • mălai
  • murături

Preparare:

Muşchiul de porc, rinichii şi ficatul se spală, se scurg şi se taie în bucăţele.

Carnaţii se taie în rondele subţiri şi se pun pe o farfurie. Ceapa şi usturoiul se curăţă de foi, se spală şi se toacă mărunt.

Se încinge uleiul într-o cratiţă, se pun legumele tocate, organele, costiţa şi muşchiul tăiate, se călesc cinci minute apoi se adaugă şi rondelele de cârnaţi.

Se mai prăjesc zece minute la foc potrivit, se toarnă vinul, o cană de apă şi se condimentează. Roşiile se spală, se curăţă de pieliţă, se dau pe râzătoare şi se toarnă peste ingredientele din cratiţă.

Se adaugă sucul de roşii, o linguriţă de cimbru şi se lasă la fiert până când s-a înmuiat carnea şi poate fi pătrunsă de dinţii unei furculiţe.

Dacă este nevoie, se mai poate adăuga apă pe parcurs, ca să nu scadă prea mult sosul.

Tochitură cu cârnaţi

Tochitură cu cârnaţi.jpg

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tochitura cu carnati

1 comentariu

  1. Ia sa fac si eu o tochitura cu carnati.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.