Stelute cu ciocolata

Printeaza

Stelute cu ciocolata din: oua, zahar pudra, migdale sau alune, ciocolata, faina, marmelada.

Ingrediente:Stelute cu ciocolata

  • 3 albusuri
  • 140 g zahar pudra
  • 160 g migdale sau alune
  • 50 g ciocolata cu lapte sau de menaj
  • 40-60 g faina
  • glazura de ciocolata
  • marmelada

 

Mod de preparare:

Se bat doua albusuri spuma, se amesteca cu ciocolata rasa, zaharul, migdalele necuratate de coaja dar pisate si faina cat sa se poata intinde o foaie de grosimea unui fir de pai.

Se taie cu forma stelute din coca, se aseaza intr-o tava unsa si se coc. Cand s-au racit, se ung cu glazura de ciocolata si se lipesc la mijloc cu marmelada sau gem mai gros.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.