Supa de legume cu sos pesto

Printeaza

Supa de legume cu sos pesto din: ulei de masline, ceapa, morcov, telina, zahar, otet, pasta de rosii, rosii tocate, supa de legume, orez, patrunjel, sos pesto.

Ingrediente: Supa_de_legume_cu_sos_pesto

  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 morcov, tocat
  • 1 tulpina de telina, tocata
  • 1 lingura de zahar
  • 2 linguri de otet (alb, rosu sau balsamic)
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 conserva de 400g de rosii tocate
  • 1 l supa de legume
  • 140g de orez
  • 4 lingurite de frunze de patrunjel, tocat
  • sos pesto, pentru servit

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o cratita mare si pune in ea ceapa, morcovul si telina, apoi caleste-le la foc mic pana se inmoaie. Adauga zaharul si otetul, mai lasa totul pe foc 1 minut, apoi incorporeaza pasta de rosii.

Adauga rosiile tocate, supa de legume si orezul, apoi acopera cratita si lasa supa sa fiarba 10 minute.

Chiar inainte de a o servi, presara deasupra patrunjelul tocat si asezoneaz-o, dupa gust. Imparte supa in boluri si completeaz-o cu putin pesto, apoi serveste.

Supa de legume cu sos pesto

Supa_de_legume_cu_sos_pesto

Pofta buna!

1 comentariu

  1. n-am pus niciodata sos pesto in supa de legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.