Pui in crusta din: paine, pesmet, supa de pui, oua, sare, telina, pui, ciuperci, unt. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă […]
Sos verde cu capere murate
PrinteazaSos verde cu capere murate din: patrunjel verde, busuioc verde, menta proaspata, marar verde, usturoi, capere murate, ulei de masline, sare.
Ingrediente:
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 legatura busuioc verde
- 1 legatura menta proaspata
- 1 legatura de marar verde
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri capere murate
- ulei de masline
- sare
Mod de preparare:
Speli cu grijă, sub jet de apă rece, toate ierburile aromate, apoi le toci mărunt şi le aşezi într-un castron încăpător.
Adaugi usturoiul curătat de coajă, tocat mărunt sau zdrobit, caperele murate, coaja şi zeama limei.
Condimentezi cu sare, după gust, adaugi ulei de măsline, amesteci pubg şi laşi apoi sosul acoperit, la frigi-der, pentru a se amesteca şi armoniza aromele.
Il poti folosi la asezonarea frigăruilor, sau a fripturilor de miel sau vită preparate pe grătar sau în cuptor.
Sos verde cu capere murate
Pofta buna!
Kebab de miel cu legume la grătar
Kebab de miel cu legume la grătar din: carne de miel, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, rozmarin, sare, piper negru, ceapa, ardei gras, dovlecel, ciuperci, rosii cherry. Ingrediente: 500 g carne de miel 2 linguri de ulei de măsline 2 linguri de suc de lămâie proaspăt stors 2 căței de usturoi, tocați […]