Bors taranesc din carne de miel si verdeata din: carne de miel, bors, ceapa, orez, marar, leustean, patrunjel, sare, galbenus, smantana. Ingrediente: 1,5 kg carne de miel 1 l de borş 2 l apă 5 fire ceapă verde 30 g orez mărar verde leuştean proaspăt pătrunjel sare 2 gălbenuşuri 1 lingură smântână Mod de […]
Bors ardelenesc de miel
Bors ardelenesc de miel din: miel, morcov, patrunjel, telina, ceapa, rosii, orez, oua, verdeata, bors, smantana, sare, piper. Ingrediente: 700 g miel 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel 1 ţellnă 2 cepe 3 roşii 70 g orez 2 ouă 1 legătură verdeaţă 1 I borş 200 g smântână sare, piper Mod de preparare: Cureţi […]
Bors de miel cu legume
Bors de miel cu legume din: carne de miel, ceapa, morcovi, telina, bors, sare, leustean. Ingrediente: 1 kg carne de miel cu os 250 g ceapă 200 g ceapă verde 100 g morcovi 100 g ţelină 1 l borş leuştean sare Mod de preparare: Tăiaţi carnea de miel în bucăţi potrivite, opăriţi-le, apoi treceţi-le […]
Bors moldovenesc de miel cu loboda si smantana
Bors moldovenesc de miel cu loboda si smantana din: carne de miel (gât, coaste, coadă, cap), ceapa, morcovi, pastarnac, ardei gras rosu, smantana, oua, orez, lobodă (ştevie, măcriş etc.), bors, verdeaţă (mărar, pătrunjel, leuştean). Ingrediente: 1 kg carne de miel (gât, coaste, coadă, cap) 2 cepe 3 morcovi 1 păstârnac 1 ardei gras roşu 1 cutie smântână […]
A iesit bun borsul?