Sos tartar cu busuioc din: maioneza, smantana, castraveti murati, capere, zeama de lamaie, ceapa, tarhon verde, sare, piper, frunze de busuioc.
Ingrediente:
200 ml maioneza
4 linguri smantana
2-3 castarveti murati (in otet)
2 linguri capere
1 linguri zeama de lamaie
1 ceapa tocata marunt
1 lingura tarhon verde
sare si piper, dupa gust
frunze de busuioc, pentru decor
Mod de preparare:
Tai castraveciorii cubulete şi îi amesteci cu maioneza, adaugi apoi smântână treptat şi amesteci în continuare până se încorporează perfect în maioneză.
Adaugi ceapa tocată fin, caperele, tarhonul măruntit bine, zeama de lămâie, pe gustate, pentru a nu exagera cu gustul acru, condimentezi cu sare şi piper.
La sfârşit, decorezi cu frunze verzi de busuioc şi laşi sosul la frigider circa 1 oră pentru a se răci şi a se amesteca aromele.
Este deosebit de bun pentru asezonarea fripturilor cu carne de vită, porc, dar şi pentru peşte.
Stridii cu sos tartar din: stridii, ou, ceapa, mustar, boia, lamai, otet de vin alb, ulei, lamaie, sare si piper. Ingrediente: 12 stridii proaspete 1 ou 1/2ceapă 1/2 linguriţă muştar 1/2 boia 2 lămâi 1 linguriţă oţet de vin alb 1 pahar ulei de măsline extravirgin sare şi piper alb Mod de preparare: Fierbe […]
Sos tartar cu mustar din: maioneza, mustar, smantana, zahar, sare, otet. Ingrediente: 6 linguri maioneză 2 linguri muştar 2 linguri smântână un praf de zahăr sare şi oţet după gust Mod de preparare: Se amestecă bine toate ingredientele până se omogenizează complet.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.